Vanliga frågor

Betalningar

Jag har tappat bort min faktura
Om du önskar en fakturakopia kan du se dina senaste fakturor genom att logga in på Mina Sidor med e-legitimation. Om du inte har möjlighet att logga in är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Vad har jag för uppsägningstid?

Om inte annat framgår av ditt avtal har du en uppsägningstid på 1 kalendermånad. Om önskar göra en uppsägning gör du det enklast genom att logga in på Mina Sidor med e-legitimation. Om du inte har möjlighet att logga in är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Har jag någon bindningstid?
Eventuell bindningstid framgår av ditt avtal för respektive tjänst. Om inte annat framgår av ditt avtal tillämpar Köpings Kabel-TV AB ingen bindningstid.
Kan jag bli kund trots betalningsanmärkning?
Vi tar alltid en kreditupplysning vid nytecknande av abonnemang. Vår policy är att vi inte kan teckna avtal med den som har betalningsanmärkningar. Den med betalningsanmärkningar kan dock låta en annan person utan anmärkningar stå för abonnemanget.
Jag har fått en påminnelse

Om du vet med dig att fakturan inte är betald skall du betala påminnelsen du fått hem. Har du betalt din faktura, men efter förfallodatum går en påminnelse gå ut. Kontakta vår kundtjänst för hur du enklast gör för att betala påminnelseavgiften.

Jag har fått ett inkassokrav
Om betalning inter erhållits innan förfallodatum går en påminnelse ut med lagstadgad påminnelseavgift. Om du vet med dig att påminnelsefakturan inte är betald i tid skall du betala inkassokravet inklusive de tillkommande avgifterna enligt förfallodatum på inkassokravet. Har du betalt din påminnelsefaktura, men fått hem ett inkassokrav, kontakta vår kundtjänst för hur du enklast gör för att erlägga full betalning.
Kan jag få e-faktura?
Ja, du anmäler att du vill ha e-faktura från oss genom din internetbank.
Kan jag få Autogiro?

Ja.
Du kan direkt via din banks interna tjänst ansöka om autogiro hos oss, alternativt laddar hem en autogiroblankett HÄR, skriver ut och fyller i och lämnar den till vår kundtjänst eller postar den till oss.

Kan jag ångra mitt köp?
Om du har slutit avtal med Köpings Kabel-TV AB på distans, exempelvis via Mina Sidor eller telefon, har du enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra avtalet inom 14 dagar från datumet då avtalet ingicks. Om du använder en tjänst och därefter ångrar avtalet under ångerfristen blir du ersättningsskyldig för en proportionell andel av det avtalade priset (till exempel de dagar tjänsten använts) och dels alla eventuella avgifter som uppkommit vid användning av tjänsten, t ex samtalsavgifter.
Har jag rätt till kompensation?
Ja, förutsatt att avbrottet i tjänsten har varat över 24 timmar och att du felanmält avbrottet till vår kundtjänst. Om det visar sig att du själv orsakat felet (t ex felaktig inkoppling, skada orsakad av abonnent själv) eller omständigheterna ligger utom Köpings Kabel-TV AB:s kontroll, till exempel strömavbrott, eller att felet legat i utrustning som inte kommer från Köpings Kabel-TV AB har du inte rätt till kompensation. Kompensation lämnas i proportionell storleks mot den tid abonnemanget ej kunnat användas.
Jag kan inte logga in på Mina Sidor
Du kan dels logga in med e-legitimation eller en personlig kod. Om det inte fungerar med e-legitimation, var god kontrollera så abonnemanget inte är knutet till ett annat personnummer i hushållet. Om det inte fungerar med personlig kod eller om du inte erhållit en sådan kod, eller om det fortsatt är problem med inloggning via e-legitimation är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Kontakta oss

Ring oss

0221-250 45

mån-fre 08.00 - 21.00
lör-sön/helgdag 11.00 - 21.00

Boka tid

Boka en tid så ringer vi upp dig.
Gäller endast under kontorstid.
Boka telefontid

Maila oss

Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besök oss

Vår kundtjänst finns på Stora Gatan 1.
Öppettider:
mån-fre 08.00 - 16.00
lunchstängt 12.00 - 13.00
Hitta till oss

Välj språk

EXTRA - Toppmeddelande (Ändra ej denna rubrik)

Planerat avbrott i Kungsör 14/12 Läs mer
Toggle Bar