Ny vd för Köpings Kabel-TV AB

Den 1 januari 2023 blev Daniel Nordqvist ny verkställande direktör, vd, för Köpings Kabel-TV AB, KTV.

– Daniel har lång erfarenhet i bolaget och stort kunnande inom branschen. Under Daniels ledning ser styrelsen fram mot en fortsatt utveckling av bolaget som kommer vara till nytta för dess kunder, säger styrelsens ordförande Elizabeth Salomonsson.

Daniel började i bolaget som driftingenjör i november 2001 och blev chef i april 2009. Den 1 januari 2023 tog han över rollen som vd för bolaget.

– Det känns hedrande och väldigt inspirerande att få förtroendet att axla rollen som vd. Jag har alltid trivts bra i bolaget och ser verkligen fram emot att, tillsammans med styrelse, medarbetare och kunder, fortsätta utvecklingen av verksamheten och ta företaget in i framtiden med allt vad det innebär, säger Daniel Nordqvist.


Daniel Nordqvist och Elizabeth Salomonsson.

Bakgrunden till att ny vd utsetts är att Köpings Kabel-TV AB från och med 1 januari 2023 ingår i Köping Rådhus AB och numer är ett systerbolag till Köpings Bostads AB. Daniel Nordqvist tar över vd-posten från Peter Landin. Peter Landin sitter kvar som vd för KBAB och KBAB Service AB.

Köping Rådhus AB äger Köpings Bostads AB, Köpings Kabel-TV AB och Västra Mälardalens Energi och Miljö AB, VME, till 100%.

 

 

 

 

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .
  • Träffar: 133
Välj språk