Kundnöjdhetsundersökning 2022

Vi rankas fortfarande som nummer två i landet med betyget mycket väl godkänt i kundnöjdhet. Detta i konkurrens med ett 50-tal stadsnät i Sverige.

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energi- och fiberbranschens affärsområden, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom vårt verksamhetsområde. Där ställs höga krav på oss som företag och resultaten i undersökningen visar vilka områden vi behöver förbättra oss inom.

Genom att vi regelbundet deltar i undersökningar garanterar vi att du som kund hamnar i fokus för vår utveckling. Resultat framförs alltid till vår ledningsgrupp, styrelse och personal och blir en del i vårt utvecklingsarbete. Genom en unik intervjuteknik, där dialogen med varje respondent är viktig och tas tillvara, får vi en möjlighet att leva i ständig förbättring. Det gör att vi kan ta del av dina tankar och önskemål även om du som kund är anonym.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre. Du är det viktigaste vi har!

En prisrosett med text mycket väl godkänd, kundnöjdhet 2022.

Fakta om kundnöjdhetsundersökningen

Nöjdhetsindex baseras på tio viktiga nöjdhetsfrågor och presenteras övergripande i ett nöjdhetsindex på skalan 0–100. Detta nöjdhetsindex är ett så kallat dynamiskt index vilket kontinuerligt uppdateras vartefter nya mätningar uppdateras. Idag genomför ett 80-tal energi- och stadsnätsbolag supportföretagets kundnöjdhetsundersökningar, därför är benchmarking och jämförelser på ett flertal områden möjliga. Supportföretaget offentliggör aldrig ett enskilt företags nöjdhetsindex, de företag som deltar i undersökningen väljer själva om de vill berätta om sitt nöjdhetsindex.

Nöjdhetsemblem delas ut enligt nedan erhållna indexvärden:

  • Nöjdhetsindex 50–65 = godkänd
  • Nöjdhetsindex >65–75 = väl godkänd
  • Nöjdhetsindex >75 = mycket väl godkänd

För mer information om Supportföretagets Energibolagsindex, kontakta: Tove Åkerman-Stenman, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .
  • Träffar: 1212
Välj språk