Vi håller öppet i sommar

Vi håller öppet som vanligt i sommar men för att minska spridningen av coronaviruset ber vi dig som planerar att besöka vårt kundcenter att om möjligt utföra ditt ärende via telefon, mejl eller Mina sidor istället. Av omtanke för dig och vår personal vill vi att du som besöker oss är symptomfri, håller avstånd och undviker fysisk kontakt. Kom gärna själv eller max två personer i sällskap. 

Vi hoppas naturligtvis på fint väder i sommar men om det blir åskväder vill vi informera om att den elektroniska utrustning kan skadas. Koppla därför alltid ur strömadaptrar och anslutningar via antennuttag när det börjar dra ihop sig till åskoväder.

För fiberkunder gäller det att dra ur strömadaptern till fiberkonverteraren, router och IPtelefoni dosa. För modemkunder ska man koppla ur strömadaptern till sitt kabelmodem, router och IPtelefoni dosa. Koppla även ur koaxialkabeln från antennuttaget.

En bra vana under sommarsäsongen är att alltid koppla ur elektronisk utrustning när man lämnar hemmet.

Skador på utrustning som uppstått vid åska ersätts ej, abonnenten är skyldig att erlägga ersättning enligt gällande prislista för åskskadad utrustning.

Se även elsäkerhetsverkets rekommendationer mot åska.

Vi önskar alla en riktigt härlig och trevlig sommar. Ta hand om varandra och håll avstånd.

 
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .
  • Träffar: 58
Välj språk
Minska smittspridning av Coronaviruset. Viktiga åtgärder inom Köpings Kabel-TV AB för att minska smittspridning. Läs mer
Toggle Bar