Skip to main content

Nytt bankgironummer

Från och med 1/11–2023 har Köpings Kabel-TV AB nytt Bankgironummer 257–8904 

 

Vi på Köpings Kabel-TV kommer från och med den 1 november att sköta all fakturahantering från vårt lokala kontor i Köping. Vi tar därmed över ansvar och befogenheter från Intrum Justitia AB.

Den tjänst du har avtalat om sedan tidigare är fortfarande densamma men betalningen kommer fortsättningsvis att gå till Köpings Kabel-TV AB med Bankgironummer 257–8904.

Du som är Autogirokund hos oss idag

Ditt autogiromedgivande, med bankgironummer 687–4689, som går mot Intrum/Köpings Kabel-TV AB, kommer från och med 2023-11-01 att vara giltigt med bankgironummer 257–8904, Köpings Kabel-TV AB.

Om du inte vill ha ett autogiromedgivande kopplat mot det nya bankgironumret, kan du säga upp ditt autogiromedgivande genom att logga in på din Internetbank eller genom att ta personlig kontakt med din bank.

Vid uppsägning av autogiromedgivande kommer eventuell skuld att kvarstå eftersom skulden inte regleras av medgivandet utan det endast avser hur betalning ska ske.

Vi tänker på miljön så välj gärna E-faktura eller Autogiro. Logga in på din Internetbank eller ta kontakt med din bank för att ansöka om E-faktura eller Autogiro.

  • Träffar: 2757