Skip to main content

Fiber

Upptäck fördelarna och satsa på en framtidssäker teknik. Vid en installation av fiber från Köpings Kabel-TV AB kan vi inte bara erbjuda dig ett fantastiskt kanalutbud med film, sport och dokumentärer i HD-kvalité utan också bredband med en hastighet upp till 1000 Mbps i båda riktningarna. Dessutom kan vi erbjuda IP-telefoni till ett lågt pris.

En fiberkabels höga bandbredd och signalsäkerhet tillåter hög tillväxt i takt med ökat krav på uppkoppling och kanalutbud. Ingen vet vilka tjänster människor vill prenumerera på via internet i framtiden. Fiberkabeln ökar med all sannolikhet möjligheterna för dessa. En fiberinstallation ökar också värdet på din fastighet. Det är vad vi kallar framtidssäker infrastruktur! För att göra det enklare för dig att förstå fördelarna med fiber och hela installationsproceduren har vi tagit fram en broschyr som hjälper dig komma igång. Du kan ladda ned broschyren genom att klicka här.

Är du intresserad av en fiberinstallation är du välkommen att höra av dig till oss eller fylla i nedanstående formulär. En intresseanmälan är inte bindande men det är ett bra underlag för vår planering av fortsatt utbyggnad av fiber. Installationerna kommer att ske områdesvis där intresset är som störst, så gå gärna ihop med grannarna och gör en intresseanmälan. Formulär för intresseanmälan hittar du i spalten till höger.

Vad kostar det?

Om du bor i villa och idag är kund hos oss via kabel-tv-nätet (Koax-kabel) betalar du endast en uppgraderingskostnad om:
3 995 kr

Om du bor i villa inom tätort och området du bor i är förberett för fiber
betalar du som helt ny kund endast:
7 495 kr

Om du bor på landsbygden vill vi att du kontaktar oss för att se om möjlighet finns till inkoppling. Är det förberett för fiber betalar du:
15 000 kr

Här finner du kartor över områden som ska installeras med fiber
Fiberkarta Köping
Fiberkarta Kungsör
Intresseanmälan
Var vänlig fyll i ditt namn.
Var vänlig fyll i din adress.
Var vänlig fyll i ditt postnr.
Var vänlig fyll i din ort.
Var vänlig fyll i ditt telefonnr.
Var vänlig fyll i din e-post.

Ogiltig inmatning
Du måste godkänna villkoren.