Skip to main content

Tillgänglighetsredogörelse

Köpings Kabel-TV AB står bakom denna webbplats. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Den här webbsidan beskriver hur koping.net uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service och kända tillgänglighetsproblem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi strävar efter att vår digitala service ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla användare, oavsett funktionsnedsättning och oberoende av vilka hjälpmedel som används. Vi är medvetna om att denna webbplats inte är helt tillgänglig i enlighet med standarden WCAG 2.1 nivå AA. Vår ambition är att uppnå nivån på den nya webbplats som är under planering och uppbyggnad och kommer lanseras under 2023. Här kan du läsa mer om lagen: www.digg.se/digital-tillganglighet/om-lagen

 Några av de problem vi känner till:

  • det går inte att navigera genom sidan med tangentbord
  • det finns innehåll med dålig kontrast
  • länkar är inte tillräckligt tydligt uppmärkta
  • bilder saknar textalternativ

Oskäligt betungande anpassning

Köpings Kabel-TV AB åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för de delar som ännu inte uppfyller kravet på tillgänglighet. Då vi arbetar med att ta fram en helt ny webbplats som uppfyller alla tillgänglighetskrav kommer Köpings Kabel-TV AB inte att anpassa den nuvarande tekniska plattformen och dess innehåll.

Kontakta oss

Om du behöver ta del av innehåll på vår webbplats som inte är tillgängligt för dig kan du kontakta oss via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta tillsynsmyndigheten

Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning.

 

 

 

 

 

  • Träffar: 4222