Viacompaketet

Nu lanserar vi ytterligare ett programpaket. I det nya paketet ingår: MTV, MTVN HD, Comedy Central, VH1 Classic och VH1. Månadskostnaden är 39 kr.

MTV försvinner från basutbudet den 1 feb 2011 och kommer då att ingå i Viacompaketet.

MTV
En kombination av nytänkande och provocerande underhållning blandat med exklusiva videor och liveframträdanden gör MTV till världens största och mest berömda musik- och underhållningskanal. MTV är ett globalt varumärke med lokal förankring som ger svenska ungdomar svensktalande VJ:s och den bästa blandningen av internationell och svensk musik och underhållning.

MTVN HD
MTVN HD är den enda internationella HD-kanalen med inriktning på musik. Kanalen visar exklusiva nyproduktioner blandade med klassiska musikprogram och stora liveevents som MTV Unplugged, Roskilde-festivalen och Isle of MTV. MTVN HD visar även världens största musikgalor VMAs och EMAs i HD-kvalitet och med Dolby Digital 5.1-ljud.

Comedy Central
Comedy Central vet vad som är roligt och ger dig en exklusiv inblick i humorns värld. En värld som bjuder på underhållning, avslappning och som ibland också får dig att tänka till. Tablån är full av provokativa komediserier, stand up, sketch-program, dramedy och mycket mer. Kanalen samlar all humor under ett tak.

VH1 Classic
Vi har dammat av videoarkiven och dedikerar en hel kanal åt gamla godingar som ni ej trodde fanns. Väck gamla minnen till liv och häng med på resa utan dess like. Elvis, Jackson 5, Beatles, ABBA eller Bruce Springsteen – De största blandat med one hitwonders som fortfarande spökar i hjärnans inre vrå. Det finns minnen för alla.

VH1
Vh1 ger dig 100% hits och guidar dig genom nostalgins gränder. Vh1 visar den ästa musiken från 70-, 80- och 90-talen, blandat med dagens största hits. Vh1 är musikkanalen för den mogna publiken som vill backa banden men ändå hålla koll på vad som händer idag.