Nya kanaler i basutbudet

Till vår stora glädje kan Köpings Kabel-TV AB meddela att de efterfrågade kanalerna TV400, TV4 Fakta och TV4 Sport kommer att finnas med i basutbudet från och med 1 februari 2011.
För att slippa höja priserna kommer en del kanaler att bytas ut mot ovanstående och TV4 Film kommer att flyttas över till TV4 paketet.

På grund av nya villkor från programbolagen, främst från TV4, har Köpings Kabel-TV AB varit tvungna att se över sitt basutbud. Anledningen är att TV4 höjer priserna och även villkoren för hur man får visa deras kanaler. De har krav på att alla tv-tittare ska få tillgång till TV400, TV4 Fakta och TV4 Sport.

Kanalerna ska alltså finnas i basutbudet. Följden blir att vi måste göra vissa justeringar för att slippa höja priset för våra kunder. Att bara acceptera prishöjningen och införa kanalerna skulle innebära en höjning av priset för basutbudet.

Kanalförändringar
Förändringarna blir alltså att TV400 ersätter MTV, TV4 Fakta ersätter National Geographic/CNBC, TV4 Sport ersätter TV4 Film och Sky News ersätter CNN. TV4 Film hamnar i TV4 paketet.

TV4 paketet
I TV4 paketet kommer TV4 Film, TV4 Komedi, TV4 Guld och TV4 Science Fiction att ingå. Nytt pris för detta paket blir 39 kr/mån

Förändringarna träder i kraft 1 februari 2011